1. Společnost
  2. Novinky
  3. Mirai 2020

Objevte novou Toyotu Mirai

Vodík ve své nejhezčí podobě

Nová Toyota Mirai vyniká mezi ostatními elegantní a dynamickou siluetou. Poutavý design jde ruku v ruce s inovativní technologií. Luxusní interiér vynáší vůz do vyšší třídy a mísí se s pohodlím podpořeným technologiemi. Vylepšený vodíkový palivový článek modelu Mirai přináší nový věk jízdy s nulovými emisemi, s příkladnou účinností, špičkovým výkonem a dlouhou životností. Překročte hranice s novou Toyotou Mirai.

  • SÍLA VODÍKU

    Inovativní pohon Toyoty Mirai s palivovými články kombinuje vodík a kyslík k pohonu elektromotoru s maximální možnou účinností.

Nulové emise nikdy nebyly tak skvělé

  • Mirai zavírá dveře před ruchem města a přivítá vás do prostorného interiéru s harmonizujícím designem, který pojme až pět cestujících.

Lepší zážitek z jízdy

Ať už jste na cestě do práce nebo na delší dobrodružství, díky technologii Mirai je řízení plynulé a příjemné, s bezdrátovým nabíjením telefonu a bezproblémovou integrací smartphonu s 12,3" multimediální obrazovkou přes Apple CarPlay™ nebo Android Auto™.

Závazek Beyond Zero

Jedinou emisí je voda. Nová Mirai staví na desetiletích inovací a dosahuje tohoto ambiciózního cíle. Její vodíkový motor je skutečným průkopníkem kvality ovzduší a řešením emisí skleníkových plynů. Pro Toyotu to ale stále není dost. Od lodí na vodíkový pohon, po veřejnou dopravu, mění vodík tvář společnosti. Éra vodíku přichází.