1. Společnost
  2. Novinky
  3. Geneva Motorshow 2018 live

Sledujte živě tiskovou konferenci z autosalonu v Ženevě

Úterý 6. března 2018 v 9:45 (středoevr. času)

Živě ze Ženevského autosalonu 2018

V úterý 6. března 2018 v 9:45 dopoledne (středoevr. času) spustí Toyota živý stream ze své tiskové konference na 88. ročníku mezinárodního ženevského autosalonu. Auris třetí generace, představovaný ve světové premiéře, přináší dynamičtější design exteriéru a se zbrusu novým plně hybridním ústrojím 2,0 litru z nabídky motorizací pro Auris je navíc první praktickou ukázkou strategie dvou variant hybridního pohonu od Toyoty.

Ve světové premiéře se představuje i nové AYGO s jedinečnou genetickou výbavou a ještě silnějším postavením ve vysoce konkurenční třídě minivozů. Model přináší nejen mladistvější a markantnější zpracování čelních partií, ale i vylepšené jízdní schopnosti a ovladatelnost ve prospěch ještě větší zábavy za volantem.

V duchu své vize “Lepší mobilita pro všechny” představí Toyota své současné aktivity na poli designu a konstrukce směřované k maximálnímu rozšíření budoucích elektromobilů s bateriovým pohonem, elektromobilů poháněných palivovými články (FCEV), technologií autonomního řízení a umělé inteligence (AI).

V neposlední řadě Toyota představí i moderní závodní koncept, který signalizuje zasazení značky vrátit se na trh s nejvíce ikonickým sportovním vozem Toyota.